Tjen penge ved siden af studiet

Som studerende kan det være hårdt at få økonomien til at hænge sammen, hvis man kun modtager sin SU og ingen fast indtægt har. Jeg har selv stået i den situation og det er ikke særlig sjovt. Jeg har heldigvis fundet enkelte brugbare metoder, som gør det muligt at tjene en lille skilling ved siden af sin SU. Det skal siges at nogle af disse råd, vil kræve man satser nogle af sine eksisterende penge og man kan i værste fald miste disse. Derudover er det ikke muligt at gøre brug af disse tricks måned efter måned, fordi det simpelthen kun kan lade sig gøre en gang, da det er begrænset til ét Nem-ID.

Bonus jagt

Som Snydbookmakerne.dk allerede går ud på, kan man tjene en fornuftig skilling ved at udspille  markedets nuværende bettingsider mod hinanden og leve godt på de 100% bonusser som selskaberne tilbyder. Ved at benytte sig af en bonus til betting og casino, kan man ofte få nogle gode start tilbud. Kort fortalt, skal man finde mindst 4 forskellige bookmaker med 100% bonus og indbetale det mindste max beløb for siderne – det er ofte 1000 kr. Herefter spiller du disse penge op i mod hinanden på en kamp med kun to udfald, så du opnår en 50/50 sandsynlighedsfordeling.

Odds

modtag bonusser til odds

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis du er en haj til at forudse udfaldet af en fodboldkamp, tenniskamp eller sågar dart, kan du vinde rigtig mange penge ved at finde nogle gode odds. Først og fremmest er det en god idé, at oprette sig på flere sider (gerne 3-4 stk.), så man hele tiden får det bedste odds inden man sætter sine penge. Du kan modtag bonusser til odds, så du får gratis freebet eller en anden fordel, når du opretter dig på de forskellige sider.

Bliv lektiehjælper

Jeg har selv erfaring med at være lektiehjælper og ved at flere og flere forældre prioritere at sætte penge af til dette, så deres børn opnår bedre kompetencer samt karakterer i skolen. Der er to muligheder inden for lektiehjælp; du bliver lektiehjælper gennem et “bureau” såsom Mentor Danmark, Lektiehjælper eller du kontakter nogle i lokalområdet og forhører om efterspørgslen på din hjælp. Det udmunder sig ofte i en forholdsvis god aftale i det du modtager pengene kontant eller på mobilepay 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *